on |

Αθήνα, 04.11.2011, Αριθμός πρωτοκόλλου 2572/04.11.11

ΠΡΟΣ                    Τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Βουλή των Ελλήνων. Βασ. Σοφίας & Αμαλίας Σύνταγμα Τ.Κ. 10557 Τηλ.2103708013-6 Fax. 210 3232913 πρωτοκλ 3707812

Κοινοποίηση:  1. Εισαγγελέα ΑΠ Τηλ. Τηλ. 210 6419331 Fax. 210 6411523 Τηλ. 6419334, 314

2. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Κο Λέανδρο Ρακιντζή Αρεοπαγίτη Λ. Κηφισίας 1-3 & Λ. Αλεξάνδρας  Τ.Κ. 11523, στο 2ο όροφο. Τηλ  210 6470370 fax 210 6470375 210 6470956 info@gedd.gr

Αξιότιμοι,

Σε συνάρτηση με το αναγκαία απαραίτητο τυπικό που επιβάλλεται στην διαδοχικότητα με συνέχειες, στην λειτουργικότητα των Δημοσίων Αρχών και Υπηρεσιών, απαιτείται την τήρηση πρωτοκόλλου στην παραλαβή και παράδοση, σε κάθε μεταβολή του Διαχειριστή προσώπου που παραδίδει στον επόμενο οριζόμενο.

1. Θεωρούμε ότι σας είναι γνωστό το αυτονόητο, ΟΤΙ, δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί το τραγικό που προβλήθηκε με ιλαροκωμώδιση από όλα τα ΜΜΕ, να λένε μεταξύ τους οι νέοι στους παλιούς υπουργούς, (Πάγκαλος, Χατζηγάκης, Παπαθανασίου) μας κλέψατε του σκληρούς δίσκους και απάντηση και εσείς μας κλέψατε τους δικούς μας, ομιλούντες για τα αρχεία του Υπουργείου που παρέλαβαν – παράδωσαν, σαν να επρόκειτο για την ιδιωτική τους καφετέρια και όχι για Δημόσια Πράγματα. Επειδή δεν υπάρχει ως υποχρεωτικό και απαγορευτικό, έναρξης οποιασδήποτε ενέργειας του νέου προσώπου, αν δεν έχει υπογραφεί προηγουμένως το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.

2. Ομοίως πρέπει να υποχρεωθεί μα γενική απόφαση, για όλα τα Υπουργεία η ιστοσελίδα – πρώτη σελίδα, να είναι απολύτως ομοιογενής και βέβαια να αναπτύσσεται αναλόγως της διαφορετικότητας του αντικειμένου κάθε ενός.

Για αυτό, ζητούμε να εκδώσετε επειγόντως, αρμόδια σχετική εγκύκλιο οδηγία, που θα αποτελέσει το τέλος σε αυτές τις ιλαροτραγωδίες που αποκλείουν την συνέχεια στην κρατική λειτουργία όλων των εναλλασσομένων στις θέσεις Δημοσίων Λειτουργών, μετά από Συνταγματική η Εκλογική διαδικασία.

Αυτό που ζητούμε δεν είναι θεόρατο έργο, η δύσκολο, δεδομένου ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα μοναδικό πρότυπο ιστοσελίδας – πρώτης σελίδας και ενός πρωτοκόλλου, η περισσότερα έστω, προσαρμοσμένο στα αντικείμενα – θέματα που διαχειρίζεται ο φορέας, στον οποίο εναλλάσσονται τα φυσικά πρόσωπα και να συμπληρώνεται επί φόρμας H/Y και να υπογράφεται αρμοδίως από τον παραδίδονται και τον παραλαβόντα.

Το ΙΝΚΑ εκτός από την γενική ανάγκη και υποχρέωση που καταγράψαμε ανωτέρω, αντιμετωπίζει ακραίο πρόβλημα, εξ αιτίας της έλλειψης πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής, στις υπηρεσίες που συνδιαχειρίζεται, επειδή ο κάθε καινούργιος εκεί μετά κάθε αλλαγή προσώπου, μας απαντά, δεν υπάρχει τίποτα εδώ, κανένα αρχείο, ξαναστείλτε σε εμάς τώρα την υπόθεση.

Αυτό, ο ανεμόμυλος, που αναπτύσσουμε στα παραπάνω, δεν μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει, επειδή αποοργανώνει απενεργοποιεί και βλάπτει τα οικονομικά και κοινωνικά μας συμφέροντα και εάν δεν συμμορφωθεί με πρωτόκολλο η παραλαβή και παράδοση, θα επιμείνουμε με όλα τα μέσα και εκτεταμένη δημοσιοποίηση σε όλη την Ελλάδα και θα προσφύγουμε στην αρμόδια Δικαιοσύνη, για να υποχρεωθείτε σε συνέχειες.

 Με τιμή

Γιάννης Αννουσάκης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

Πρόεδρος Δ.Σ. ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Άφησε το μηνυμά σου

Ειδήσεις