on , , , |

ΔΤ ΙΝΚΑ, 13-04-2023

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΏΝ – ΠΟΛΙΤΩΝ

Το INKA (Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας) βλέποντας ότι τα λόγω μνημονίων συσσωρευμένα βάρη των Ελλήνων πολιτών, τους έχουν φέρει στα όρια οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης, και εν όψει των επικείμενων εκλογών, με την πολιτική σκηνή να κυριαρχείται από «απάθεια, ιδιώτευση, ιδεολογική οπισθοχώρηση και πλήρη κενότητα _(Κορνήλιος Καστοριάδης)», δηλώνει ότι  δεν θα αφεθεί κανένας πολίτης μόνος απέναντι σε μια στρεβλή αγορά, της οποίας χάθηκε ή παραχωρήθηκε τεχνηέντως ο έλεγχος.
«Μοναδική ελπίδα για το μέλλον είναι η κοινωνική εγρήγορση και η δραστηριότητα των λαών».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΙΔΙΩΤΕΣ». ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ αλλά 

ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 Υπερασπιζόμαστε τους αδύναμους και δημιουργούμε συνθήκες αξιοπρεπούς ζωής για τα παιδιά μας.
Η χρηστή πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προσφέρει ανελλιπώς στους πολίτες της βασικά αγαθά :
    1. Δημόσιο και καθαρό νερό, χωρίς δηλητήρια, βάσει διεθνών (EΕ) κανόνων υγείας.
    2. Φτηνή δημόσια ενέργεια, (στην κατώτερη τιμή της EΕ, [πλαφόν], και αναλογικά με τον κατώτατο μισθό), απαλλαγμένη από το κύκλωμα «καρτέλ» που καταδυναστεύει, με δικαιολογία το απαράδεκτο «χρηματιστήριο ενέργειας», αυτήν την στιγμή τους Έλληνες καταναλωτές και τους επιχειρηματίες, με απειλητικές για την ζωή τους συνέπειες. (Κανόνες ανταγωνισμού, ΣΛΕΕ άρθρα 101-109).
    3. Δημόσια Παιδεία, με ελεύθερα Πανεπιστήμια και επαρκή χρηματοδότηση για θέματα παιδείας και όχι αστυνομικής επιβολής και χειραγώγησης, με στόχο την απαξίωση του θεσμού.
    4. Δημόσια Υγεία και Ασφάλιση. Εξοπλισμένη και στελεχωμένη σε όλη την επικράτεια. Θεωρούμε απαράδεκτη τη μετατροπή του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων σε ΝΠΙΔ, με αποτέλεσμα τον έλεγχό του από ιδιώτες και υψηλό «εισιτήριο» για τους πολίτες.
    5. Ευνομία και Δικαιοσύνη. Παιδοβιαστές εμπλεκόμενοι με την εξουσία εκτός φυλακής, νέοι με αμφίβολες κατηγορίες «τρομοκρατικής» δράσης παράτυπα στερούνται την ελευθερία τους. Ενώ την ίδια στιγμή νόμοι, διατάγματα και εισαγγελικές ερμηνείες εξασφαλίζουν την ασυλία εμπλεκόμενων και διαπλεκόμενων τραπεζιτών, δημοσιογράφων, συμβούλων. Και εκείνοι που προώθησαν νόμους «ειδικού τύπου» που «αθωώνουν» διαπλεκόμενα στελέχη, θεωρούνται από τους πολίτες εξίσου ένοχοι. Σε ποια χώρα της δημοκρατικής Ευρώπης τόσο εξόφθαλμα εισαγγελείς και δικαστές φαίνονται οτι λειτουργούν ως υπάλληλοι τραπεζών, μεγάλων κεφαλαιουχικών εταιρειών και κυβερνήσεων; (Ποιος θα φυλάει τους φύλακες; _Κ Καστοριάδης).
    6. Εργασία. Αξιοπρεπές «ζην». Η τεχνητή ανεργία χρησιμοποιείται εσκεμμένα, σαν φόβητρο για την καταστολή της κοινωνικής αντίστασης. Συλλογικές συμβάσεις.
    7. Προστασία τιμών. (Δήλωση Σταϊκούρα : Θα συνεχίσει η αύξηση τιμών αλλά με μικρότερο ρυθμό). Στρεβλή αγορά, κυρίως στα καύσιμα, παράνομο εμπόριο, νοθεία, λειτουργία καρτέλ.
    8. Επικοινωνίες. Οι πιο ακριβές της ΕΕ. (Οι εταιρείες λειτουργούν ως καρτέλ). Η ΕΕΤΤ οφείλει να είναι κοινής αποδοχής (ει δυνατόν και με κληρωτούς), και όχι διορισμένη.
    9. Μεταφορές. Κατακερματισμός, υποβάθμιση, ιδιωτικοποίηση, εγκατάλειψη δικτύων, υποδομών και εξοπλισμού.
    10. Ενημέρωση (ΜΜΕ). Παραπληροφόρηση και διαπλοκή στα ΜΜΕ, με κατασπατάληση δημόσιου χρήματος και αδιαφάνεια στα οικονομικά των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
    11. Στέγη.  Σε καθεστώς μη προστασίας (σχέδιο «Ηρακλής», FUNDs και Servicers, αλλιώς εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων). Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Εταιρείες φαντάσματα, στις οποίες ουσιαστικά από πίσω βρίσκονται στελέχη τραπεζών και άλλοι διαπλεκόμενοι που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν. Εκθέσεις της ΤτΕ, που διαρρέουν «προβλέποντας» δικαστικό αποτέλεσμα, όπως το 2019, όταν με την υπ΄ αριθ. 4/2019 απόφαση της Ολομέλειας του Α.Π. είχε λυθεί σε βάρος των δανειοληπτών του Ελβετικού Φράγκου η σχετική διαμάχη προς όφελος των Τραπεζών. Και οι καλοπληρωτές θα είναι οι επόμενοι. Εδώ επιχειρείται μια αφαίρεση της ιδιοκτησίας (της  δύναμής του) από τα χέρια του Έλληνα πολίτη. Η ιδιοκτησία αποτελεί μεγάλο αγκάθι για όσους θέλουν να ποδηγετούν και να χειραγωγούν τους λαούς.
Και με τις «κρίσεις» των τραπεζών DeutscheBank, AGSNB και CreditSuisse.
Προμηνύεται επέλαση λιτότητας και μνημονίων.
Το μοντέλο : «ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ», ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΞΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ.
  1. Πολιτισμός. Με τον ν. 5021/2023, παραχωρούνται κρατικές αρμοδιότητες διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς σε ιδιωτικά συμφέροντα και δημιουργούνται συνθήκες νομιμοποίησης παράνομων συλλογών αρχαιοτήτων μέσω ιδιωτικών ιδρυμάτων. «Ιδιωτικά» μουσεία, αποξενωμένα από τους πολίτες, από την πόλη.
  2. Περιβάλλον. Μόλυνση εδαφών και υπογείων υδάτων, απαξίωση περιοχών NATURA, κάψιμο τοξικών αποβλήτων, ανεξέλεγκτος αριθμός από ανεμογεννήτριες σε ιδιαίτερα οικοσυστήματα, εξορύξεις υδρογονανθράκων σε θαλάσσια οικοσυστήματα, ιδιωτικοποίηση ιδιαίτερων τουριστικών χώρων.
  3. Επενδύσεις. Συνήθως πρόκειται για «επενδύσεις» ημετέρων, ελλήνων ή ξένων, με ελληνικά κεφάλαια, κρατικό ρίσκο και κυβερνητική και τραπεζική κάλυψη. Επιχειρηματίες με δικά μας χρήματα!
Ιδιωτικοποιούνται δημόσια μονοπώλια βασικών αγαθών (ενέργεια, νερό, υγεία, παιδεία, συγκοινωνίες, μουσεία, τουριστικοί προορισμοί), και αυτά με αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις. Οι Ρυθμιστικές Αρχές ουσιαστικά οργανώνουν τις ιδιωτικοποιημένες συνιστώσες σε μορφή ΚΑΡΤΕΛ.
Τα βασικά αγαθά, οι πόλεις, ο πολιτισμός, το περιβάλλον ανήκουν στους πολίτες και όχι στους περαστικούς και στους ιδιώτες δήθεν επενδυτές ή δήθεν ευεργέτες. Η ιδιωτικοποίηση του σχεδιασμού για την πόλη με αναθέσεις σε ιδιωτικά ιδρύματα τα οποία έναντι πενιχρής δωρεάς, θέτουν τις προδιαγραφές του σχεδιασμού, ή η ανάθεση ολόκληρων αστικών περιοχών σε ιδιώτες (Ελληνικό, Αστέρας, θαλάσσιο μέτωπο Αθήνας, και άλλων τουριστικών περιοχών όπως Αφάντου στην  Ρόδο και άλλες στην Κρήτη) μέσα από αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις που δεν αποφέρουν τίποτα στους πολίτες, αφορούν τελικά το ποιοι θα κάνουν τις μεγάλες εργολαβίες για μια πόλη των ελίτ.
Βάσει μνημονιακών υποχρεώσεων και ανεξόφλητων γραμματίων σε ελίτ και μαφίες, το κράτος δουλεύει για αυτές. Οι θεσμοί και το σύνταγμα δεν υπολογίζονται μπροστά στην κάλυψη αυτών των συμφερόντων. Ξεπερνιούνται, ακυρώνονται ή καταργούνται επειδή θεωρούνται εμπόδιο ή τροχοπέδη, και το Επιτελικό Κράτος τους ξεπερνάει με νομοθετικά διατάγματα και εφαρμοστικούς νόμους. Οι υποδομές παραμελούνται για να δημιουργήσουν κέρδη κάπου αλλού. Έτσι,
Είμαστε όλοι :
  • Υποψήφια θύματα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (πολλαπλάσιοι οι θάνατοι ανά εκατομμύριο διανυομένων χιλιομέτρων από κάθε Ευρωπαϊκή χώρα),
  • Θύματα παραπληροφόρησης και διαπλοκής στα ΜΜΕ, με επιδίωξη την χειραγώγηση των πολιτών.
  • Θύματα του «καρτέλ» της ενέργειας. Η αρχή με ENERGA Φλώρος και η συνέχεια με τους νέους «ιδιώτες» παρόχους που με δικαιολογία το χρηματιστήριο ενέργειας ληστεύουν την ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Με την  απόφ. 67/2023,  η ΔΕΗ ΑΕ επαναφέρει από 01.08.2023 την ρήτρα αναπροσαρμογής. Το δε FUND στρατηγικός επενδυτής της ΔΕΔΔΗΕ απεφάσισε (?) ότι θέλει αύξηση κερδών κατά 33% για το τρέχον έτος (από ~744 εκατομ. € σε ~981 εκατομ. €), και η ΡΑΕ συνεπικούρησε με κοστολόγηση των τελών χρήσης όχι βάσει κατανάλωσης (αν κάνεις οικονομία δεν την νοιάζει) αλλά βάσει ισχύος εγκαταστάσεων. Κόστος επιπλέον ανά μήνα 5 έως 7 €, με αναδρομική ισχύ.
  • Υποψήφια θύματα των οικονομικών Δυναστειών (Μαφίες), αποτέλεσμα διαπλοκής του τύπου με πολιτική εξουσία, οικονομικές ελίτ και ποινικό έγκλημα. («Μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά στελέχη, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, κακοποιοί, περιπλεγμένοι σε ένα κύκλο Δυναστείας και καταδυνάστευσης των αφελών ρομαντικών οδοιπόρων. Ένας κύκλος που όλοι γνωρίζουν όλους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος» _Γιώργος Καραϊβάζ, 10.12.2020). Και βεβαίως, Μύκονος 2023.
  • Υποψήφια θύματα της εξ αδιαφορίας δηλητηρίασης των νερών, μόλις περάσουν σε ιδιωτικές εταιρείες «εγγυημένης κερδοφορίας» και μεγιστοποίησης κέρδους, Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο επιστημονικών συλλόγων της ΕΥΔΑΠ κο Ηλία Κορλό, στην περσινή χρήση η ΕΥΔΑΠ έβγαλε 30 εκατομμύρια κέρδη. Το 97% των κερδών επιστράφηκαν στους μετόχους, αντί να επενδυθούν στην βελτίωση του δικτύου και της ποιότητας του νερού.
  • Θύματα της καύσης τοξικών αποβλήτων, από την Γαλλοελβετική εταιρία ΑΓΕΤ-LafargeHolcim στον Βόλο, μια πόλη η οποία σύμφωνα με την πρόσφατη επιδημιολογική έρευνα από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας βρίσκεται 4 φορές πάνω στη θνησιμότητα από νεοπλασματικές, αναπνευστικές και εγκεφαλικές ασθένειες.
  • Θύματα των δηλητηρίων των ιχθυοκαλλιεργειών, «Andromeda Group», «America Capital», «Mubadala». Χρήση φορμόλης με καταστροφικές συνέπειες στην υγεία.
  • Θύματα της μόλυνσης των εδαφών και των υδάτων από την «Ελληνικός Χρυσός», θυγατρική της «Eldorado Gold Co».
  • Θύματα της απαξίωσης των περιοχών NATURA από τον συνδυασμό ανεξέλεγκτων πυρκαγιών και ανεξέλεγκτης χρήσης ανεμογεννητριών εις βάρος του οικοσυστήματος. (Ακόμη και την χρήση ανεμογεννητριών 20ετίας χωρίς εγγύηση νομοθέτησαν).
  • Υποψήφια θύματα της καταστροφής του περιβάλλοντος λόγω εξορύξεων υδρογονανθράκων, χωρίς όφελος για τον τόπο (Πρίνος), παρά απειλή για το περιβάλλον.
  • Υποψήφια θύματα των «Στρατηγικών Αγωγών Κατά της Συμμετοχής του Κοινού» (SLAPP). Ο όρος αναφέρεται στις αγωγές που κατατίθενται από κάποιο ισχυρό πρόσωπο ή οργανισμό ενάντια σε μη κυβερνητικά πρόσωπα ή κινήματα πολιτών, που εκφράζουν κριτική απέναντί τους, σχετικά με κάποιο ζήτημα κοινωνικού ή πολιτικού ενδιαφέροντος. Σκοπός τέτοιων αγωγών δεν είναι να κερδηθεί η δικαστική υπόθεση, αλλά ο εκφοβισμός όσων ασκούν κριτική μέσω της ηθικής και οικονομικής εξουθένωσής τους. Είναι να σταματήσουν τους πολίτες από το να ασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα ή να τους τιμωρήσει που το έκαναν.
  • Θύματα της απώλειας ταυτότητας λόγω παραχώρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε ιδιωτικά συμφέροντα,
  • Θύματα των ασθενειών λόγω απαξίωσης του ΕΣΥ,
  • Θύματα της μείωσης των δυνατοτήτων των παιδιών μας λόγω υποβαθμισμένης δημόσιας παιδείας και μεγάλου ποσοστού νεανικής ανεργίας (29,7%),
  • Θύματα της απώλειας της αξιοπρέπειάς μας με την μείωση της αγοραστικής μας δύναμης λόγω (τεχνητής) ανεργίας, πληθωρισμού, τεχνητής αύξησης των τιμών προς όφελος οικονομικών μαφιών και ελίτ και στροφή του κράτους στις ελεημοσύνες (επιδόματα τύπου PASS), το κόστος των οποίων πληρώνουμε πάλι εμείς.
  • Θύματα της εργοδοτικής ασυδοσίας με την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων και προστασίας της εργασίας.
  • Θύματα απώλειας της κατοικίας μας από επιθετικές τραπεζικές πολιτικές
  • Υποψήφια θύματα της αστυνομικής βίας με εκτεταμένη χρήση τοξικών χημικών, στις πορείες διαμαρτυρίας, ιδίως εις βάρος των παιδιών μας.
  • Υποψήφια θύματα της ασύστολης παραγωγής νόμων και νομοθετημάτων που διευκολύνει την μεταφορά του πλούτου από τα χέρια των πολιτών στις οικονομικές ελίτ και μαφίες και την παράδοση των βασικών αγαθών, του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε αυτά τα συμφέροντα.
  • Υποψήφια θύματα ανεπίτρεπτων δικαιοπλασιών που κατ΄ αρχάς προβαίνουν στην νομιμοποίηση των ένδικων ανοσιουργημάτων που προκύπτουν από την ανατροπή του νόμου και της κοινής λογικής και ουσιαστικά καταργούν de facto συμβάσεις που προστατεύουν τους καταναλωτές (π.χ. απόφ. 67/2023, ΔΕΗ ΑΕ, επαναφορά της ρήτρας αναπροσαρμογής από 01.08.2023).
  • Θύματα ασύστολης παρακολούθησης κυρίως δημοσιογράφων και πολιτικών που δεν καταλύει απλά τα δικαιώματά μας αλλά υπονοεί σαφώς ενδείξεις έλλειψης δημοκρατίας.
  • ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2010 ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    Θύματα σεξουαλικής, εργοδοτικής και αστυνομικής βίας (αλήθεια τι απέγινε το θέμα με την γυναίκα που βιάστηκε από αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας;). Η επιείκεια για όσους ασκούν εξουσία πάνω στα σώματά μας και τις ψυχές μας, ιδιαίτερα τις παιδικές, είναι ένα κατ’ εξοχήν νεοφιλελεύθερο αφήγημα που με δόλο διαπλέκεται με την δήθεν καλλιτεχνική δημιουργία, καθώς και την ισχύ της πολιτικής , δικαστικής, αστυνομικής και εργοδοτικής εξουσίας. Αφήγημα που ακόμη και οι φανατικότεροι υποστηρικτές της επιβολής της νεοφιλελεύθερης «αριστείας» αποσιωπούν όταν αποκαλύπτεται, και το κουκουλώνουν παρασκηνιακά.
Υπερασπιζόμαστε τους αδύναμους και δημιουργούμε συνθήκες αξιοπρεπούς ζωής για τα παιδιά μας.
Διαφυλάσσουμε  την περιουσία μας και τον τόπο μας.
Με τον κατακερματισμό των δημόσιων οργανισμών, μέσω της υποβάθμισης, απαξίωσης και συσσώρευσης χρεών, παρουσιάζεται το δημόσιο κομμάτι σαν προβληματικό ενώ το ιδιωτικό όχι. Έτσι χάνονται η εμπειρία συνόλου, οι μηχανισμοί και το ανθρώπινο δυναμικό συντήρησης και επιδιόρθωσης, και μέσα από εσωτερικές έριδες και συγκρούσεις συμφερόντων λεηλατούνται όλες οι υπάρχουσες δομές (συνήθως δίκτυα ή γραμμές παραγωγής) που έχουν δημιουργηθεί με τεράστιο κόστος εδώ και δεκαετίες, ενώ παράλληλα θεσμοί, μηχανισμοί διοίκησης, αποφάσεις και ροή επικοινωνίας αδρανούν.
Οι συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές συντελούν στην δημιουργία εθνικών τραγωδιών, όπως :
  • Εξπρές Σάμινα, Τέμπη,
  • Μάντρα, Πάρνηθα 2007, Πελοπόννησος 2007 και 2022, Πεντέλη και Μάτι, Εύβοια,
  • Φτώχια και θάνατοι, ιδίως παιδιών και ηλικιωμένων, από πρόχειρους τρόπους θέρμανσης, ελλιπή διατροφή και ελλιπές ΕΣΥ,
  • Μαζική μετανάστευση νέων (Νεανική ανεργία 29,7%), θνησιμότητα πανδημίας,
με την πολιτική ευθύνη σε αυτούς που δεν έκαναν οτι ήταν εφικτό για να το αποτρέψουν, αλλά προσπαθώντας να το ξεθωριάσουν, αρχίζουν ή καταλήγουν στο «Όλοι φταίμε».

ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ «ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ», ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Και τελικά, η πολιτική επιλογή της περιφρόνησης των θεσμών και της παραμέλησης των υποδομών της χώρας και των μηχανισμών διοίκησης (που θεωρούνται αναποτελεσματικοί και γραφειοκρατικοί από το επιτελικό κράτος), επιβεβαιώνουν την δυσλειτουργία του. Ή απλά επιλέχθηκε από την κυβέρνηση το επιτελικό κράτος ακριβώς για να ξεπερνιούνται οι θεσμοί;
Το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους που είναι απλώς μεταμφίεση του μνημονιακού κράτους- κράτους αποικία, από κρίση σε κρίση και χάριν των προνομίων μιας ελίτ (τα οποία αφαιρούνται από όλους τους υπόλοιπους), έχει φτάσει τον τόπο στα όρια του.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Αντισταθείτε στις ανωτέρω πρακτικές, καθώς και στα ναζιστικά μορφώματα που ιστορικά καλύπτουν την δουλικότητά τους προς τις ελίτ πίσω από τα ψεύτικα δήθεν φιλολαϊκά προσωπεία τους, ενώ στην πράξη  δρουν σαν συμμορίες εναντίον της κοινωνίας.

Αντισταθείτε σε όσα κόμματα δεν απαντάνε σαφώς στα προβλήματά μας.

Αντισταθείτε σε αυτούς που βάζουν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας σε κίνδυνο.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ

αλλά την θέλησή μας να  

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

«Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη πένα και ψοφίμι, Του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!». _ Κ. Βάρναλης


Ειδήσεις