on , , |

ΙΝΚΑ-ΔΤ  523/01.10.2014

·Πανευρωπαϊκό κίνημα: TRAM NO WAY !

·AMYNA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ

Κατά τις παρεμβάσεις και τα σκαψίματα

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Μπάμπης Δεληνταδάκης δημότης Πειραιά, Ειδικός Γραμματέας του ΙΝΚΑ, και μέλος της ΆΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ κατέθεσε (μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου) καταγγελία στον Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Πειραιά και στο Α.Τ. Πειραιά, για τις παρανομίες κατά τιςπαρεμβάσεις και τα σκαψίματα με σκοπό την έλευση του καταστροφικού τραμ-τραίνου στην Πόλη μας.

Στην καταγγελία εντοπίζονται: η παράνομη μετατόπιση των φρεατίων της ΕΥΔΑΠ, το κλείσιμο πρόσβασης στο γηροκομείο Πειραιά «Άγιος Νεκτάριος», παράνομες κοπές δέντρων που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και η έλλειψη εγκεκριμένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), η απόφαση που εκκρεμεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.)…

Επίσης και οι επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην πόλη αν το καταστροφικό και υπερ-ελλειμματικό τραμ-τραίνο εισβάλλει στην πόλη μας: ολική αποξήλωση του πράσινου από όπου διέλθει μείωση των πεζοδρομίων και των δικαιωμάτων των πεζών…

Οι Πειραιώτες απαιτούν:

Να μην εισβάλλει το τραμ-τραίνο στην πόλη μας.

Να γίνει Δημόσιος Διαχειριστικός Έλεγχος για τα 339.000.000 ευρώ που απωλέστηκαν από το αρχικό κεφάλαιο της τότε Τραμ ΑΕ και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Να σταματήσουν αμέσως οι παρεμβάσεις και τα σκαψίματα να αποκατασταθούν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια, να αναιρεθούν οι «μονοδρομήσεις» και να επανέλθει η ομαλότητα στην πόλη μας.

Οι εργολάβοι να περιμένουν την οριστική  απόφαση της Δικαιοσύνης και του Σ.τ.Ε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη  5η Νοεμβρίου 2014 δικάζεται στο Σ.τ.Ε.  η προσφυγή του ΙΝΚΑ και των δημοτών του Πειραιά, να είμαστε όλοι εκεί! 

Ειδήσεις