on , , |

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ –ΔΤ 575/05.06.2017

 

Το ΙΝΚΑ συμμετέχει στην ημερίδα Ενάντια στη Κάρτα Πολίτη στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Συνεδριακό κέντρο Αιγίου στις 11 Ιουνίου 2017 ώρα 6:00 μμ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας 47 χρόνια οργανώνει και συμμετέχει Πανελλαδικά, σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, ημερίδες και συγκεντρώσεις, ενημερώνοντας τους πολίτες για τα δικαιώματα τους, για τις τελευταίες νομοθεσίες και τις εξελίξεις σε θέματα κυβερνο-τεχνολογίας που επηρεάζουν και βλάπτουν την ζωή, την υγεία, την ασφάλεια και την περιουσία μας.

Επειδή τα τελευταία χρόνια τα κόμματα και οι κυβερνήσεις προκλητικά, παρακάμπτουν το Σύνταγμα της Ελλάδας σαν κουρελόχαρτο, καταπατώντας, όπως καταγράφονται καθημερινά, κύρια και βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές μας αξίες, συνδιοργανώνουμε με φορείς και συλλόγους, ημερίδα, κατά της Κάρτας Πολίτη, στο Αίγιο την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Συνεδριακό κέντροΛιμάνι Αιγίου (κάτωθεν του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής).

Για να ενημερώσουμε, με όσα καταστρεπτικά σκέφτονται να ετοιμάσουν για εφαρμογή και για όσα ήδη έχουν εφαρμόσει εκβιάζοντας  και βιάζοντας  καταστήματα και πολίτες, με κύριο θέμα, την εντελώς αφύσικη, ακατανόητη, παράλογη και απαράδεκτη υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος, ως αριστότητα της διοικητικής ανικανότητας, με προορισμό μετά, την αχρήματη κοινωνία, το ανέλεγκτο δηλαδή χάος των λογιστικών τραπεζο-χρηματο-αριθμών.

Η σχεδιαζόμενη ηλεκτρονική ταυτότητας (δηλαδή Κάρτας Πολίτη), είναι σκέψεις και στόχοι με τους αδιόρθωτους κινδύνους που περιέχουν, όπως και κάθε μέτρο μέχρι σήμερα που αύξησε το χρέος και την καταστροφή μας, μπορεί να επιφέρει την ηλεκτρονική καταστροφή της ανθρώπινης προσωπικότητας. Άνθρωπος και συσκευές με ίδιες αξίες και χαρακτηριστικά.

Δεν είμαι αριθμός  
ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ,

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Να είμαστε όλοι εκεί.

Ειδήσεις