on , , , |

Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΔΤ 592/07-09.05.2018

 

Το ΙΝΚΑ προτίθεται να ασκήσει Συλλογική Αγωγή του Ν. 2251/94 υπέρ των Ελλήνων Καταναλωτών ρεύματος από την ΔΕΗ που ενώ πλήρωσαν τους λογαριασμούς τους έγκαιρα και με την συμφωνία της σχετικής έκπτωσης που συμφωνήθηκε, τα ποσά παρέμειναν στα ΕΛΤΑ μέσω των οποίων έκαμαν τις πληρωμές τους.

Τα ΕΛΤΑ οφείλουν να τους αποζημιώσουν και η ΔΕΗ οφείλει αμέσως και όχι αργότερα να ρυθμίσει το υπόλοιπο και να αποδώσει την έκπτωση που συμφωνήθηκε τώρα και όχι αργότερα, απλά και μόνο επειδή έχει λάβει γνώση.

Αυτά είναι μεν αυτονόητα, αλλά στο σύγχρονο περιβάλλον που ζούμε τα αυτονόητα παρέλκονται μέχρι από το Άγιο Δικαστήριο να πέσει η τσεκουριά και για το αυτονόητο και για την Ηθική Βλάβη υπέρ κάθε ενός που ζημιώθηκε.

Για αυτό, καλούνται οι Καταναλωτές που βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση, να έχουν πληρώσει έγκαιρα και να μην το έχει καταχωρήσει η ΔΕΗ και αν μην τους έχει αποδώσει την συμφωνημένη έκπτωση, να επισκεφτούν τα γραφεία μας Γ΄ Σεπτεμβρίου 13 3ος όροφος και να υπογράψουν την καταγγελία επισυνάπτοντας τον πληρωμένο λογαριασμό και τον επόμενο που φαίνεται μη καταχωρημένη η πληρωμή.

Διαφορετικά μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη καταγγελία και μαζί με τους 2 λογαριασμούς να τα αποστείλουν στο MAIL inka@inka.gr ή στο Fax. 210 4118849. Τηλέφωνο : 210 3632443.

 

Προς το ΙΝΚΑ

Ονοματεπώνυμο :…………………………………………..

Διεύθυνση : …………………………………… TK : ………………………….

Τηλέφωνο επικοινωνίας : …………………………………………

Fax εάν υπάρχει: ……………………………………….

E-mail: ……………………………………….

Επισυνάπτω τον πληρωμένο λογαριασμό με την απόδειξη και τον επόμενο που φαίνεται ότι δεν καταχωρήθηκε η πληρωμή που είχα κάμει.

Υπογραφή

 

Ειδήσεις