on , , |

ΙΝΚΑ-ΔΤ 538/21.01.2015

•Μεταλλαγμένα τέρατα μας πάνε από το ράφι στο νεκροταφείο!

19.1.15 http://nonews-news.blogspot.gr/2015/01/blog-post_7776.html

18.1.15 http://worldnewsdailyreport.com/doctors-confirm-first-human-death-officially-caused-by-gmos/

ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή…

Οι γιατροί του νοσοκομείου Carlos III στη Μαδρίτη επιβεβαίωσαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα ανθρώπου από πρόσληψη γενετικά μεταλλαγμένης τροφής.
Πρόκειται για τον… 31χρονο Χουάν Πέδρο Ράμος, ο οποίος πέθανε στις 7 Ιανουαρίου από αναφυλακτικό σοκ, αφού έφαγε πρόσφατα γενετικά τροποποιημένες ντομάτες που περιείχαν γονίδια ψαριών.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η τροφή προκάλεσε στον Ράμος μια «βίαιη και θανάσιμη αλλεργική αντίδραση». Όπως ανέφεραν, η υγεία του νεαρού είχε αρχίσει να χειροτερεύει με καλπάζοντα ρυθμό, όταν στις αρχές Ιανουαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλεργίας. Του χορηγήθηκαν αμέσως φάρμακα προκειμένου να σταματήσουν το αναφυλακτικό σοκ, αλλά αυτά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά. Η ομάδα των ειδικών υποστηρίζει ότι μπόρεσε να εντοπίσει την αιτία της αλλεργικής αντίδρασης: ο νεαρός είχε φάει για μεσημεριανό γενετικά τροποποιημένες ντομάτες, οι οποίες του προκάλεσαν αναφυλαξία και οδήγησαν στο θάνατό του.

 Ο Ράμος εργαζόταν ως αποθηκάριος στη Μαδρίτη. Στις 7 Ιανουαρίου κι ενώ βρισκόταν στη δουλειά, ένιωσε αδιαθεσία αμέσως μετά το μεσημεριανό. Αμέσως, άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα: έντονο κνησμό, σοβαρό πρήξιμο στο λαιμό και δραστική πτώση στην πίεση του αίματος. Ο 31χρονος, ο οποίος γνώριζε ότι ήταν αλλεργικός, αμέσως έκανε μια ένεση επινεφρίνης στον εαυτό του, αλλά η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να χειροτερεύει.

Ο 31χρονος Ράμος, μία ημέρα πριν από το θάνατό του.

 Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα από συναδέλφους του στο νοσοκομείο, αλλά το ιατρικό προσωπικό δεν μπόρεσε να εντοπίσει εγκαίρως την αιτία της αλλεργικής αντίδρασης, ενώ καμία από τις γνωστές ιατρικές θεραπείες δεν μπόρεσε να φέρει αποτέλεσμα. Ο θάνατος του Ράμος επιβεβαιώθηκε μία μόλις ώρα μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Οι ιατρικοί ερευνητές και οι ιατροδικαστές του νοσοκομείου Carlos III έπρεπε να διεξαγάγουν πολλά τεστ και αναλύσεις προτού καταλήξουν στο τι οδήγησε στο θάνατο του Ράμος συνέπεια μιας αλλεργικής αντίδρασης στα θαλασσινά, αφού το μόνα που εκείνος είχε καταναλώσει ήταν ένα σάντουιτς με μπέικον, μαρούλι και ντομάτα και ένα αναψυκτικό διαίτης. Έμειναν έκπληκτοι, όταν διαπίστωσαν ότι η ντομάτα που είχε φάει, όχι μόνον περιείχε αλλεργιογόνα σχετιζόμενα με τα ψάρια, αλλά και μερικά γονίδια ανθεκτικά στην αντιβίωση, τα οποία απέτρεψαν τα λευκά αιμοσφαίρια στο αίμα του Ράμος να καταπολεμήσουν την αλλεργία και να τον σώσουν.

Θανατηφόρο κρούσμα που επιβεβαιώνεται ότι συνδέεται με την πρόσληψη γενετικά τροποποιημένης τροφής που, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις επιστημονικές μελέτες που λένε ότι οι γενετικά μεταλλαγμένοι σπόροι που κυκλοφορούν στην αγορά είναι απολύτως ασφαλείς. Αλλοίμονο μας από τους γεωργούς που χαίρονται την αύξηση της δικής τους παραγωγής και των νεκροταφείων.

Σημείο υπογραφών: http://tinyurl.com/inka-p-1 (Υπογράψτε. Είναι εξαιρετικά απλό, αναγράφετε μόνο email, ονοματεπώνυμο, χώρα και ΤΚ).

Ειδήσεις