on , , , , |

ΙΝΚΑ ΔΤ 517/04.06.14

                      Συνεχής επαγρύπνηση του ΙΝΚΑ και όλων των καταναλωτών για την προστασία     του περιβάλλοντος, της βιοποικιλότητας και της Δημόσιας Υγείας.

ΕΠΕΙΓΟΝ:

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ  ΤΟ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ  ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ  ΤΟ  «ΝΕΟ» ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,  ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΝΟΪΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ  ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΥΘΥΝΗ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Προστατεύουμε το  περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα και τη Δημόσια Υγεία.

Διεύθυνση υπογραφών: http://tinyurl.com/inka-p-1

Σε συνέχεια του προηγούμενου ΔΤ 516/02.06.2014

«Καλούμε τους υπουργούς Περιβάλλοντος να μην την επικυρώσουν στις 12 Ιουνίου στη σύνοδο στο Λουξεμβούργο. Καλούμε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να μη δώσει το «πράσινο φως» σε μια τέτοια συμφωνία. Λέμε ΟΧΙ στα μεταλλαγμένα στο πιάτο μας. Απαιτούμε την πλήρη απαγόρευση της καλλιέργειας των μεταλλαγμένων σε Ευρωπαϊκό έδαφος για τους πολύ βασικούς λόγους ΑΠΕΙΛΗΣ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και την προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας.»

Κάνουμε έκκληση ακόμα και στους: κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, κ. Ιωάννη Μανιάτη, και κ. Μαρία Δαμανάκηνα αναλογιστούν τις ευθύνες τους όχι μόνο απέναντι στον  Ελληνικό Λαό  που κατά 90% απορρίπτει τα μεταλλαγμένα, αλλά και απέναντι στους Ευρωπαϊκούς Λαούς, θα έχουν ακεραία την ευθύνη για τις επιπτώσεις των μεταλλαγμένων.     

•Μεταλλαγμένα τέρατα ούτε στο ράφι ούτε στο χωράφι!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Διεύθυνση υπογραφών:   http://tinyurl.com/inka-p-1   (Είναι εξαιρετικά απλό, αναγράφετε μόνο μέιλ, ονοματεπώνυμο χώρα  και ΤΚ)

Ειδήσεις