on , |

ΙΝΚΑ-ΔΤ 504 10.03.14 

Και ποια είναι η αλήθεια. !! Τι κάνει το ΙΝΚΑ, τι πέτυχε γιατί αγωνίζεται

Το ΙΝΚΑ έχει κάνει αγώνες και συνεχίζει στην καθημερινή ανηφόρα των παραλείψεων της δημόσιας αρχής.

  1. Για τα υπερβολικά τέλη κυκλοφορίας στο (ΣτΕ) και δικαιώθηκαν όλοι οι Έλληνες καταναλωτές.
  2. Για τα απίστευτα διόδια (η αγωγή μας σέρνεται με τα δικονομικά τεχνάσματα των εργολάβων).
  3. Για το χαράτσι της ΔΕΗ Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών Εφετείο Α.Π. και τώρα Ολομέλεια Α.Π. δικαιώθηκαν όλοι οι Έλληνες πολίτες Καταναλωτές.
  4. Για τον αναγκαστικό νόμο με τις απίστευτες παραλείψεις του ΟΑΕΕ  78 σελίδες δικόγραφο του ΙΝΚΑ με την πρόταση μας για αναλογικότητα εισφορών και εισφοροδοτικής ικανότητας και παροχών.
  5. Για την απίστευτη κατάσταση στην υγεία των Ελλήνων Πολιτών Καταναλωτών ΕΟΠΥ τώρα ΠΕΔΥ με την Αγωγή μας το λόγο έχουν οι Δικαστές μας.
  6. Για την κινητή τηλεφωνία, επίτευξη φιλικής επίλυσης εκατοντάδων καταγγελιών.
  7. Για την Ψηφιακή τηλεόραση. Η πρόταση του ΙΝΚΑ στην ΕΤΤ ενσωματώθηκε στην προκήρυξη του διαγωνισμού και αποτελεί δέσμευση για τον μοναδικό πλειοδότη την DIGEA
  8. Επαναληπτικά Μποϊκοτάζ κατά των Ολλανδικών και των Γερμανικών εταιριών και προϊόντων μείωση πωλήσεων 38%. Η δράση μας προβλήθηκε στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ευρώπης, εκτός από τα ΜΜΕ σας της Ελλάδας.
  9. Για την απίστευτη ΠΟΛ 1077 που επιχειρεί να καταργήσει όλα τα υπηρεσιακά απόρρητα και τους κώδικες επαγγε3λματικής δεοντολογίας η Αίτησή μας 3589/08.06.2012 δικάζεται στο ΣτΕ
  10. Για το ΤΡΑΜ -ΤΑΝΚ που ισοπεδώνει δενδροστοιχίες πεζοδρόμια καταστήματα δρόμους και ιδιοκτησίες η Αίτησή μας στο ΣτΕ θα συζητηθεί.
  11. Για την μείωση των ναύλων της ακτοπλοϊκής γραμμής Κυλλήνη –Ζάκυνθο το ΙΝΚΑ πετύχαμε την μείωση κατά 50%
  12. Αμέτρητες Ουσιαστικές παρεμβάσεις και επιτυχημένες ρυθμίσεις και αποφάσεις Ειρηνοδικείων του Ν Κατσέλη 3869/2010, 4161/2013. Ανυποχώρητο αίτημά μας να σταματήσει κάθε σκέψη κατάργησης του.
  13. Για το γάλα πού ενώ είναι άσπρο, από την πολύ σκόνη πάνω του θα γίνει μαύρο, όπως και οι ντομάτες. Θέλουμε πραγματικές και όχι πλασματικές τιμές και αληθινές ετικέτες προέλευσης, το καταλάβατε αυτό ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, σε όλα τα προϊόντα και στο γάλα και όχι μόνο χώρας ΕΕ, όπως π.χ. πατάτες, όσπρια, οπωρολαχανικά, τυροκομικά προϊόντα υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Καταλάβατε κύριε Σκορδά ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ – ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΟΥ.
  14. Φρέσκο γάλα 4  ημερών το πολύ και σε τιμές με βάση το κόστος αγοράς από τον κτηνοτρόφο που το αγοράζει η βιομηχανία 0,40 λεπτά το λίτρο.
  15. Και δεν είναι μόνο αυτό η βιομηχανία παράγει γάλα πολλών ταχυτήτων όπως μιας εβδομάδας, μακράς διαρκείας, υψηλής παστερίωσης (0) μηδέν λιπαρά και, και, και, και, χάνει η μάνα το παιδί
  16. Γάλα μιας ημέρας είναι λάθος. Γάλα 4 ημερών ως φρέσκο και τέλος το γάλα ,το ψωμί , το νερό πρέπει να απαλλαγούν από τον Φ.Π.Α.

Το ΙΝΚΑ έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει να προσφέρει, πολύ περισσότερα ανάλογα με την παράλειψη της υποχρέωσης του κράτους, προς τις οργανώσεις καταναλωτών πού προσπαθούν με πενιχρά μέσα να προστατεύσουν από το απόλυτο χάος της αγοράς.

Ειδήσεις