on , , , , , |

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΙΝΚΑ – ΔΤ 487 05.12.13

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ) ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - το ΣτΕ

Δικάσαμε, την Τετάρτη 4η Δεκεμβρίου στο ΣτΕ, την προσφυγή του ΙΝΚΑ κατά της ΠΟΛ 1077 (αναμένεται η απόφαση). Αυτή η εγκύκλιος του τότε υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου της κυβέρνησης του 1ου Μνημονίου Παπανδρέου επιχειρεί να καταργήσει κάθε Υπηρεσιακό Απόρρητο (Ιατρικό, Τραπεζικό κτλ) και κάθε Κώδικα Δεοντολογίας με το χιλιομασημένο πρόσχημα της… «Πάταξης της Φοροδιαφυγής».

Με τρόπο προφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα το σύνολο του Προσωπικού Χώρου του Πολίτη (κάθε οικονομική πράξη, κάθε ιατρικό δεδομένο, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές εξετάσεις, εγχειρήσεις…) χωρίς την αρωγή της Δικαιοσύνης, διαβιβάζονται στο Υπουργείο Οικονομικών και από εκεί με δεδομένη  την αποσύνθεση του κρατικού μηχανισμού και  το «νέο» θεσμικό πλαίσιο που επικρατούν μετά τα μνημόνια στους «δανειστές» και «διαρρέουν», όπως πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν, ακόμα και σε κακοποιούς.

Προσβάλει ιδιαίτερα τους Έλληνες Πολίτες και τους κατατάσσει στην 5η κατηγορία των ευρωπαίων πολιτών το γεγονός ότι:

Τα Υπηρεσιακά Απόρρητα (Ιατρικό, Τραπεζικό, Επικοινωνιών…) ισχύουν στα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη για παράδειγμα ισχύουν σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Αγγλία…  Και αίρονται μόνο με παρέμβαση της Δικαιοσύνης!  

Το ΙΝΚΑ ζητά:

•          Την επαναφορά του Κριτηρίου της Αθωότητας

•          Ίσα δικαιώματα με τους λοιπούς Ευρωπαίους

•          Την αποκατάσταση της τιμής των Ελλήνων Πολιτών που συκοφαντούνται σαν «λαμόγια και κοπρίτες». 

Η 1077 ήταν, απλά, προπομπός των κατασχέσεων που ήδη έχουν αρχίσει και των πλειστηριασμών που θα επακολουθήσουν.

Η 1077 θα καταργηθεί, όπως και κάθε μέτρο που φακελώνει, και καταλύει τον Προσωπικό Χώρο και την Αξιοπρέπεια των Ελλήνων  

ΥΓ: Αναζητήστε, τους  Οικονομικούς Εγκληματίες στους συνεργάτες «κάποιων  συμμάχων», και από «κάποιους»  της πολιτικής εξουσίας των τελευταίων χρόνων.

Ειδήσεις