on , , |

ΙΝΚΑ-ΔΤ 22.01.2003
  • Πανευρωπαϊκό κίνημα: TRAM NO WAY
  • AMYNA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΚΤΟΝΟ ΤΡΑΜ
Την 21η Ιανουάριου 2013 κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ –ΙΝΚΑ, και όλων των Πειραιωτών Πολιτών που αγωνίζονται κατά του τραμ Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων. Στην αίτηση επισημάνθηκαν –εκτός των άλλων- και οι ασυνέπεια εκείνων που μιλούσαν και «αποφάσιζαν» με σκληρή κομματική γραμμή για «υπογειοποίηση» των γραμμών του Ηλεκτρικού και άλλα θέματα νομιμότητας.
Υπενθυμίζουμε «όρκους πολιτικών αρχόντων» ότι  «το τραμ θα περάσει πάνω από το κορμί μου» σαν ένα  θλιβερό προβληματισμό για την χαμένη αξιοπιστία του Πολιτικού Συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα  στα Μνημόνια και στην Κατοχή. Κρίμα και Ντροπή !
Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι ζητάμε : 
ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΑ 259.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΜ ΑΕ
(Το 2009 είχαν χαθεί από το αρχικό κεφάλαιο της Τραμ ΑΕ 259.122.025,01 ΕΥΡΩ, βλ. ΦΕΚ 6107/25.6.10, τεύχος Α.Ε. και ΕΠΕ)
Που πήγαν τα 259.000.000 ευρώ; Τι μπορούσαν να γίνουν με τα 259.000.000 ευρώ;
Ο Πειραϊκός Λαός θα μάθει ποιοι ψήφισαν το τραμ, ποιοισυμμετείχαν στις μελέτες για το τραμ, ποιοι σύλλογοι με αποφάσεις τους στηρίζουν το τραμ. Για να τους στείλει ευχαριστήρια επιστολή, αν κάποιος  συμφωνεί με το τραμ …
ΕΞΩ ΤΟ ΤΡΑΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τα χρήματα να δοθούν σε Μετρό, Λεωφορεία, Τρόλεϋ και στον λαό που πεινάει.
ΥΓ:  Η «Δημοτική Αρχή» θέλει να επαναφέρει μαζύ με το τραμ και  τα παρκόμετρα (και τις παρκοεταιρείες) των Λογοθέτη- Αβραμόπουλου που το ΙΝΚΑ, η ΣΕΑ και οι Πειραιώτες κατάργησαν. Είμαστε έτοιμοι   να διώξουμε και αυτό  το Χαράτσι.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
Τέρμα οι Αεριτζήδες

Ειδήσεις